Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strasznie powoli mi się TERA pobiera - doradźcie coś :>

Netrodal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem

Mam lacze 10mb i pobiera mi Tere 50kb(5dni).

Co mam zrobic zeby zwiekszyc predkosc do prawidlowej, bo 5dni + spowolniony internet nie wchodzi w gre.

sstwc.jpg

Opublikowano

W oknie pobierania masz na górze po prawej taki przycisk, wchodzisz w niego, ustawiasz pobieranie Unlimited. Chyba wiesz o co chodzi. Jeśli nie to wyłacz programy które sa aktywne w tle. Co jak co ale tere bardzo moga spowolnić.

Opublikowano

@temat

Nic nie zrobisz , wolny internet - dużo osób pobiera , powyłączaj zbędne programy typu skype czy gg. Zostaw kompa na noc wtedy szybkosc bedzie wiele wieksza.

Opublikowano

Tera sie tak dlugo aktualizuje :), ja pobieralem (chyba) 4dni/5dni. To ma ponad 27 gb przynajmniej u mnie. Nie martw sie.

imper.png
Opublikowano

50kb/s ? Gratuluje, u mnie jest 5 czasem 10 :)

Ale to nie wina Tery, tylko je***go neta, mam niby 10mb, chyba zrywam umowe z tymi krętaczami z neo

Opublikowano

50kb/s ? Gratuluje, u mnie jest 5 czasem 10 :)

Ale to nie wina Tery, tylko je***go neta, mam niby 10mb, chyba zrywam umowe z tymi krętaczami z neo

Jakbys zgadl, tez mam neo ;<

Ogolem wszystko sie ladnie pobiera procz dwoch rzeczy: Tery i patchow w lolu.

Nadal problem nierozwiazany, nawet o 4:00 w nocy dzis probowalem, bezskutecznie, instaluje dzis na nowo windowsa moze cos z kompem mam.

sstwc.jpg

Opublikowano

Jakbys zgadl, tez mam neo ;<

Ogolem wszystko sie ladnie pobiera procz dwoch rzeczy: Tery i patchow w lolu.

Nadal problem nierozwiazany, nawet o 4:00 w nocy dzis probowalem, bezskutecznie, instaluje dzis na nowo windowsa moze cos z kompem mam.

No i jak coś pomogło ? Mam nadzieję, że na 7 zmieniasz tego windowsa, bo na Xpeku raczej nie pograsz :)

Opublikowano

Ja mam właśnie Neostrady - 20Mbit/s i pobieram 1800 Kbit/s.
Wyłącz tą opcje P2P czy jakoś tak...Ona strasznie spowalnia prędkość pobierania bo wysyła przez to anonimowe dane.
Pobieranie u mnie na ogół trwało jakieś 3-4 godz. bo prędkość skakała czasami :)

5gubmKI.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja mam właśnie Neostrady - 20Mbit/s i pobieram 1800 Kbit/s.

Wyłącz tą opcje P2P czy jakoś tak...Ona strasznie spowalnia prędkość pobierania bo wysyła przez to anonimowe dane.

Pobieranie u mnie na ogół trwało jakieś 3-4 godz. bo prędkość skakała czasami :)

Kocham Cie Ziomek ;D Wcześniej Mi pobierało PO 150-500 kb/s Bo tak skakalo, a ja dałem pauze i wznowienie to pobieralo przez 3 min po 800 kb/s i zachwile znow zwanialo :D teraz cały czas po 800 :) Dziekuje :P ^,^

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

• 9 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...